Etsimme Oulun NMKY ry:n toimiston tiimiin ASSISTENTTIA työskentelemään monipuolisissa tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa jäsenistöön ja yhdistyksen toimintaan liittyvät tehtävät, palkanlaskenta ja henkilöstöhallinnon tehtävät, ostolaskujen käsittely, myyntilaskutus, avustavat kirjanpidon tehtävät ja yhdistyksemme omistamien tilojen vuokraukseen liittyvät tehtävät sekä muita toimiston töitä.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (esim. tradenomi) lisäksi kokemusta ainakin taloushallinnon tehtävistä ja palkanlaskennasta sekä innokkuutta oppia uutta. Toivomme sinulta aktiivista, kehittävää ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Luonnollisesti olet tarkka, huolellinen ja tunnollinen numeroidenkin parissa viihtyvä tekijä, joka pitää huolen omasta vastuualueestaan ja on valmis myös auttamaan työkaveria sekä muita yhdistyksen toimijoita. Sinulla on positiivinen asenne ja vahvat yhteistyötaidot, jotka tekevät sinusta tiimimme erinomaisen jäsenen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja yhdistystämme sekä toimimaan osana kansallista ja kansainvälistä YMCA -yhteisöä.

Työn aloitus: 9.11.2020, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Työaika: 37,5 h/vko
Palkkaus: KJTes 4 + lisät, liikunta- ja kulttuurietu

Lisätietoja työpaikasta antaa toiminnanjohtaja Henna Ervasti, 040 5350 927 (arkisin klo 8.30 – 16.30).
Hakeminen: Työpaikkahakemus (hakemus ja CV) tulee lähettää sähköpostilla pe 2.10. klo 9.00 mennessä osoitteeseen henna.ervasti(a)onmky.fi.