Tradenomi YAMK (MBA) Henna Ervasti on valittu Oulun NMKY:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa työnsä 3.8.2020 nykyisen toiminnanjohtaja Kari Mettovaaran jäädessä eläkkeelle myöhemmin syksyllä.

Henna kuvaa itseään iloiseksi, liikunnalliseksi ja itseään jatkuvasti kehittäväksi moniosaajaksi. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta monipuolisissa talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä pienissä ja keskisuurissa yrityksissä sekä vapaaehtoisesti järjestöpuolella. Kokemusta on kertynyt talouden suunnittelusta, sen seurannasta, kirjanpidosta, raportoinnista ja analysoinnista sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Hänellä on laajaa osaamista taloushallinnon ohjelmistoista ja digitalisoinnista, mitä pidettiin merkittävä vahvuutena, koska yhdistyksessä on päätetty aloittaa taloushallinnon uudistaminen.

Hennalla on monipuolista kokemusta myös kiinteistöjen hallinnasta kymmenen vuoden ajalta työskentelystä rakennusalan yrityksissä rakennusprojektien hallinnoinnista tilojen vuokraamiseen. Näiden tehtävien tueksi hän on suorittanut isännöinnin ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen. Kaikista näistä taidoista ja kokemuksista on varmasti hyötyä ONMKY:n kiinteistöjen ja vuokrahuoneistojen hoitamisessa.

Tällä hetkellä Henna työskentelee Go Arctic Oy:n kehitysjohtajana kehittäen ja automatisoiden yhtiön henkilöstöhallintoa, talouden toimintaa ja asiakaskokemuksen johtamista.

Hennalla on vahva kokemus myös järjestötoiminnasta liikunnan ja kulttuurin aloilta. Hän on toiminut Kiimingin Urheilijat ry:n johtokunnan jäsenenä, varapuheenjohtajana ja terveysliikuntajaoston puheenjohtajana sekä ryhmäliikunnan ohjaajana. Kulttuuripuolen kokemusta on tullut Koiteli elää ry:n hallituksen jäsenenä, tapahtumatuottajana ja yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Hennan harrastuksiin kuuluu monipuolisen liikunnan lisäksi luontoharrastukset, lukeminen ja ruoanlaitto.

 

Oulun NMKY toivottaa Hennan lämpimästi tervetulleeksi tuleviin haasteisiin!