#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan voit tulla minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.


Partio jatkuu

Syyskausi ja viikoittaiset kokoukset pyörähtävät käyntiin viikonloppuna johtajiston suunnitteluviikonloppu Laturissa. Ensi viikolla on sitten odotettavissa koteihin kirje partion jatkumisesta (mm. johtajat, syksyn tapahtumat jne.). Salaisuuden verhoa raotettiin jo keväällä koteihin lähetetyissä kirjeissä, mutta tässä sama tieto kertauksen vuoksi:

Viikkotoiminta alkaa syyskuussa viikolla 36. Samassa ikäkaudessa jatkavilla ryhmien kokoontumisajat pysyvät samoina kuin viime kaudella.

Seikkailijoihin siirtyvillä sudenpennuilla ja tarpojiin siirtyvillä seikkailijoilla on tiistaina 2.9. kello 18:30 Ynnillä siirtymäilta, jossa he pääsevät tutustumaan uuteen toimintaryhmäänsä ja sen johtajiin ja saavat sudenpentu-/seikkailijaohjelman päätösmerkin partiopaitaansa koristamaan. Sillä viikolla ei ole siirtyville omia ryhmien kokouksia.

Vuonna 2005 syntyneet sudenpentutytöt siirtyvät syksyllä Pegasus-joukkueeseen, kokousaika tiistaisin 17:00–18:15. Vuonna 2005 syntyneet sudenpentupojat siirtyvät Sirius-joukkueeseen, kokousaika torstaisin 18:30–19:45.

Siriuksessa keväällä olleet seikkailijat (v. 2002 syntyneet) siirtyvät Näätä-vartioon, kokousaika tiistaisin 18:30–20:00. Pegasuksessa keväällä olleet seikkailjat (v. 2002 syntyneet) siirtyvät Lumikko-vartioon, kokousaika torstaisin 18:30–20:00.

Onnenonkijoihin siirtyville tarpojille (v. 2000 syntyneet, viime kauden Näätä ja osa Ketusta) ilmoitetaan erikseen syksyn aloituksesta.

Samoajiin siirtyvät Onnenonkijat ja sitä vanhemmat partiolaiset aloittavat syksyn Laturissa (22.–24.8.), josta on ilmoitettu heidän omilla tiedotuskanavillaan.

Uusille mukaan ilmoittautuneille tipahtelee tietoa partion alkamisesta ensi viikon aikana sihen sähköpostiin, jonka on antanut ilmoittautumisen yhteydessä.


Lasten Päivän Säätiö jakaa henkilökohtaisia stipendejä partiotoimintaan

Lasten Päivän Säätiö lahjoittaa vuonna 2014 Suojelijan Rahastostaan 21 000 euroa Suomen Partiolaisille. Jaossa on 70 kappaletta 300 euron suuruisia stipendejä. Stipendi myönnetään henkilölle, jolla ei ole taloudellisesti mahdollista hankkia tarvittavia varusteita tai osallistua partion perustoimintaan, kuten leireille ja retkille.

Hakemus löytyy täältä: Stipendihakemus toiminta.partio.fi-sivulla


Partioon?

Mukaan toimintaan pääsee sinä vuonna, kun täyttää seitsemän vuotta, mutta yläikärajaa ei ole; partion voi aloittaa myös aikuisena tai teininä.

Pohjan Veikot ei järjestä erillistä ilmoittautumistapahtumaa, vaan mukaan ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin elokuun lopulla. Lisää aiheesta ja se lomake on täällä.

Viikoittainen toiminta pyörähtää käyntiin syyskuun alussa.


Uutisarkisto »