#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan voit tulla minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.

Yhteiskuntamajakka lauantaina 29.11.

Nyt on aika ilmoittautua tarpojien syksyn viimeiseen suureen tapahtumaan eli Majakkaan! Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot löytyvät lapusta.


Tuisku 2015 -leirille ehtii vielä ilmoittauta!

Lähde koko Pohjanmaan voimin järjestettävälle talvileirille Taivalkosken Maijanlammelle! Pääsiäisenä 3.-6.4.2015 pidettävälle Pohjanmaan Partiolaisten leirille on ilmoittautumisaikaa vielä jäljellä. Leirille voivat ilmoittautua tarpojaikäiset sekä siitä vanhemmat lippukuntalaiset. Palauta oma ilmoittautumislomakkeesi partiotilojen käytävän metalliseen postilaatikkoon viimeistään 15.12. Ilmoittatumislomakkeen löydät tästä sekä täyttöohjeen tästä.Sudenpentujen ja seikkailijoiden kynttiläkokoukset

Sudenpennut ja seikkailijat tekevät kokouksissaan kynttilöitä viikolla 48. Päälle kannattaa siis laittaa sellaiset vaatteet, jotka päällä kehtaa olla tekemisissä steariinin kanssa.

KYSEISELLÄ VIIKOLLA KOKOUSAJAT OVAT JOILLAKIN JOUKKUEILLA ERILAISET! Tarkista oman joukkueesi kokousaika tästä.

Terveisin, jojot ja lj:t


Lupauksenanto

Itsenäisyyspäivänä 6.12.14 järjestetään Pohjan Veikkojen lupauksenanto. Lisätiedot tapahtumasta täällä.


Partiolukion esittely Oulussa 28.10.2014.

Tervetuloa tiistaina 28.10.2014 järjestettävään infotilaisuuteen Oulun Piiritoimistolle (Hallituskatu 35 A 5) elokuussa 2015 aloittavasta Johtamisen Eikoistumislinjasta - Partiolinjasta. Lukion esittelijät ovat paikalla klo 15:00-18:00. Kahvipannu on kuumana ja riisipiirakat valmiina - tule käymään silloin kun se sinulle sopii!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Partiolinjasta kiinnostuneille, kohderyhmänä varsinkin tarpojaikäiset ja heidän vanhempansa. Suomen ja maailman mittakaavassa historiaa tekevä linja on suunniteltu yhteistuotannossa Suomen Partiolaisten ja Pihtiputaan lukion koordinoiman hankkeen voimin.

Linjaesitteen, Opetussuunnitelman ja muuta lisätietoa löydät lukion nettisivuilta www.pihtipudas.fi/lukio ja hankevetäjän blogista www.johtajuuslukio.fi

Lisätietoja myös: Hankevetäjä Tatu 040 831 8118, Rehtori Pentti 044 4596873


Uutisarkisto »