#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan pääset minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.


Warning: imagettfbbox() [function.imagettfbbox]: Could not find/open font in /var/www/fs1/10/onmky/public_html/osastot/pv/includes/util.php on line 90

Warning: imagettftext() [function.imagettftext]: Could not find/open font in /var/www/fs1/10/onmky/public_html/osastot/pv/includes/util.php on line 109

Warning: imagegif() [function.imagegif]: Unable to open '/var/www/fs1/10/onmky/public_html/images/cache/86cc6301496fe574cd76c5cfffbe0191.gif' for writing: No such file or directory in /var/www/fs1/10/onmky/public_html/osastot/pv/includes/util.php on line 113

Warning: getimagesize(/var/www/fs1/10/onmky/public_html/images/cache/86cc6301496fe574cd76c5cfffbe0191.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fs1/10/onmky/public_html/osastot/pv/includes/util.php on line 120

PartioID:n luominen

PartioID: n luomiseen tarvitset jäsen/huoltajanumerosi sekä Kuksassa sinulle merkityn sähköpostiosoitteen. Pikaohjeeseen löytyy linkki tuolta alempaa.

Suosittelemme, että alaikäisille lapsille ei luoda omaa PartioID:tä, jos lapsi ei itse sähköpostia käytä. Tämä siksi, että rekisteri pysyisi johdonmukaisena siinä, että henkilön kohdalla on vain hänen omia tietojaan (eikä esimerkiksi vanhemman). Lapsen tietoihin voidaan liittää huoltaja(/huoltajia), joka pystyy sitten omalla tunnuksella ilmoittamaan lapsen tapahtumiin sekä muokkaamaan lapsen tietoja.

Linkki huoltajatietojen ilmoittamiseen

Kunhan jäsenrekisterinhoitaja on tiedot Kuksaan naputellut, niin sieltä tulee automaattinen sähköposti huoltajanumerosta. Oman PartioID:n voi sitten luoda sillä numerolla ja sähköpostilla, johon viesti tuli.

Ongelmatilanteissa laita viestiä Pohjan Veikkojen jäsenrekisterinhoitajalle Raisalle (), joka mielellään auttaa Kuksan käytön kanssa. Yksin ei kannata jäädä ihmettelemään!


Vielä ehtii ilmoittautua kesäleirille!

Oulun alueen kesäleiri BPC:lle ehtii ilmoittautua vielä tämän viikon ajan. Ilmoittautumisaika päättyy 19.4. eikä jälki-ilmoittautumista ole. Älä missaa ensikesän hienoa kaupunkileiriä!

Sudenpennut ja seikkailijat leireilevät 26.-28.6.2015, tarpojat ja sitä vanhemmat 26.6.-1.7.2015.

Lue ilmoittautumisohjeet tarkkaan ja ilmoittaudu niiden mukaan. Alle 18-vuotiaiden tulee myös palauttaa lupalappu Ynnin partiotilojen käytävän postilaatikkoon.

Nähdään leirillä!


Sudenpentujen Majavaretki

Sudenpennut lähtevät lauantaina 9.5. Ranualle katsomaan majavia ja muita eläimiä.

Lisätietoja retkilapusta.


Kokoukset viikoilla 14 ja 15

Pääsiäinen tuo hieman muutoksia kokouksiin.

Sudenpennut ja seikkailijat:
Kokoukset maanantain ja tiistain ryhmillä vkolla 14 (30. ja 31.3.)
Kokoukset keskiviikon ja torstain ryhmillä vkolla 15 (8. ja 9.4.)

Tarpojat:
Näädän kokous vkolla 14 (31.3.)
Ilveksen, Lumikon ja Ketun kokoukset vkolla 15 (8. ja 9.4.)

Jokaisella ryhmällä jää siis yksi kokous välistä, joko viikolla 14 tai 15.

Hyvää pääsiäistä!


Tuisku - Pohjanmaan Partiolaisten talvileiri pääsiäisenä

Leiripaikalla on lunta 85 cm - ja se on hurjan paljon! Älä siis anna kevätauringon ja Oulun lumitilanteen hämätä, vaan varustaudu talvileirille kunnolla. Huopakumpparit, toppa- ja untuvavaatteet, kunnon ulkohousut ja lämpimät kerrastot eivät ole lainkaan ylipukeutumista - leirin cooleimpia tyyppejä ovat aina ne, joista näkee, ettei palele.

Leiriläisille on postitettu kotiin Tuiskun leiriläisen kirja viikolla 10 ja leirikirje n:o 2 viikolla 11.


Uutisarkisto »