#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan voit tulla minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.

Aikuisten oma retki

Nyt poimitaan rusinat pullasta ja tehdään sellainen retki, kuin itse halutaan: tehdään peruspartiojuttuja, saunotaan ja syödään hyvin, ollaan luonnossa – mutta otetaan huomioon aikuisten mukavuudenhalu. Voit tulla lauantaiksi tai jäädä yöksi, ja valita majoitusvaihtoehdon tunnelmallisen kaminateltan ja mukavan sisämajoituksen väliltä.

Aikuisten omalle K-22-retkelle ovat tervetulleita aikuiset Pohjan Veikot pestiin tai aktiivisuuteen katsomatta, partiosta kiinnostuneet Pohjan Veikkojen vanhemmat, entiset partiolaiset tai partiosta vasta haaveilevat aikuiset (eli partioterminologiassa yli 22-vuotiaat.)

Lue lisää täältä.


Kalenterit ovat täällä!

ONMKY:n adventtikalenterit ovat täällä taas! Lisäinfoa liitteenä olevasta adventtikalenterikirjeestä.


Kuninkaiden Koitos, TAO syysleiri

Tarpojien syysleiri Rokualla 7.-9.11. lähestyy! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.11., ilmoittautumislappu löytyy täältä.


Joulupestit vieläkin haussa

Kalenteritontun ja joulupukkivastaavan pesteihin ei tullut määräaikaan yhtään ilmoittautumista. Pestien hakuaikoja on jatkettu seuraavasti:

Kumpikin homma on lippukunnalle todella tärkeää varainhankintaa. Kalenterimyynnillä ja joulupukkikeikoilla alennetaan leirimaksuja ja pidetään osaltaan mm. Rokuaa ja Pilpajärveä käyttökunnossa.

Molempiin pesteihin on myös edellisiltä vuosilta hyvät ohjeet ja materiaalit valmiina, joten pyörää ei tarvi todellakaan ruveta keksimään uudestaan. Pesteihin saa tukea muilta johtajilta yllin kyllin. Pestien hoitamisesta maksetaan myös käypä korvaus.


Uutisarkisto »