#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan pääset minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.

Partioon ilmoittautuminen on käynnissä

Pohjan Veikkojen toimintaan ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Paikkoja syksyn ryhmiin alamme täyttää 1.8.2015 alkaen, mutta lomake kannattaa täyttää samantien! Otamme yhteyttä kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin ja tilanteen mukaan joko tarjoamme paikkaa ryhmässä, mahdollisuutta jäädä jonoon tai kysellä paikkaa toisesta lippukunnasta.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan täyttämällä sähköinen lomake. Klikkaa yläpalkista "Liity" ja sitten oikeassa reunassa olevaa "Ilmoittaudu mukaan" -nappia. Ilmoittautuminen päivittyy jonotuslistalle, josta uusia jäseniä otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita paikkoja voi tulla myös kesken toimintakauden, ja tällöin vapautuvat paikat täytetään jonosta.

Partioon voivat liittyä ekaluokan aloittavat sudenpennut ja kaikki sitä vanhemmat. Tarjoamme aktiivista partiotoimintaa myös 15-22-vuotiaille ja tätä vanhemmat aikuiset ovat myös tervetulleita mukaan! Kaikenikäiset ilmoittautuvat samalla lomakkeella.

Muita oululaisia partiolippukuntia voit selata Suomen Partiolaisten partiohaussa http://www.partio.fi/partiohaku?distance%5Bsearchdistance%5D=50&distance%5Bsearchunits%5D=km&distance%5Bpostal_code%5D=oulu


Tarpojien, sudenpentujen ja vanhempien meriajelu 8.7.

Tällä viikolla tarpojien meri-iltaa ei järjestetäkään 9.7. vaan tarpojat suuntaavat merelle 8.7. yhdessä sudenpentujen ja heidän vanhempiensa kanssa. Lähtö Johteenpookista klo 18, retki kestää noin kolme tuntia.

Ilmoittautumiset tekstiviestillä numeroon 0405070344. Retkeä kipparoi Hannu Lisko.


Tarpojat merellä

Tarpojien meri-illat jatkuvat koko kesän. Käy katsomassa tarkemmat aikataulut täältä ja ilmottaudu mukaan!


Kesäleiri BPC:n leirikirje & savun kirje

Viikonloppu lähestyy hurjaa vauhtia, ja pian on leiri täydessä vauhdissa. Mikäli leirikirje ei jostakin syystä ole tavoittanut teitä, löytyy kirje täältä. Myös koteihin tänään lähetetyt savun terveiset löytyvät täältä.


Johtajaksi kesäleiri BPC:lle

Oletko aina haaveillut partioleirin kokemisesta tai toivonut voivasi palata lapsuuden leirimuistoihin? Kesäleiri BPC:lle kaivataan yhä vanhempia avuksi savun johtotehtäviin. Jokainen täysi-ikäinen savussa on tärkeä, eikä johtajia ole yhtäkään liikaa. Johtajia kaivataan etenkin sudenpentuje ja seikkailijoiden leirin ajaksi 26.-28.6.

Tule mukaan leireilemään!

Ilmoittautua voi vielä sunnuntaihin 7.6. asti osoitteessa https://alueleiri.wordpress.com/ilmoittautuminen/


Uutisarkisto »