#pohjanveikot

Järjestämme partio-ohjelman mukaista toimintaa 7–22-vuotiaille.
Liikumme metsässä, merellä ja kaupungissa. Viikottainen toiminta keskittyy Raatinsaareen.
Otamme uusia jäseniä ympäri vuoden; mukaan voit tulla minkä ikäisenä vain, vaikka aikuisena.

Menettely ilmoittautuminen

Syyslomaviikon aikana Ynnin ovet ovat pääosin kiinni, ja tarpojaikäisille tarkoitettu syysmenettelyn ilmoittautuminen muuttuu lappupalautuksesta sähköposti-ilmoittautumiseksi. Ilmoittautuminen tapahtuu siis ottamalla yhteyttä vartionjohtajaasi sähköpostitse ja ilmoittamalla hänelle nimesi. Hyviä syyslomia!


Aikuisten oma retki

Nyt poimitaan rusinat pullasta ja tehdään sellainen retki, kuin itse halutaan: tehdään peruspartiojuttuja, saunotaan ja syödään hyvin, ollaan luonnossa – mutta otetaan huomioon aikuisten mukavuudenhalu. Voit tulla lauantaiksi tai jäädä yöksi, ja valita majoitusvaihtoehdon tunnelmallisen kaminateltan ja mukavan sisämajoituksen väliltä.

Aikuisten omalle K-22-retkelle ovat tervetulleita aikuiset Pohjan Veikot pestiin tai aktiivisuuteen katsomatta, partiosta kiinnostuneet Pohjan Veikkojen vanhemmat, entiset partiolaiset tai partiosta vasta haaveilevat aikuiset (eli partioterminologiassa yli 22-vuotiaat.)

Lue lisää täältä.


Kalenterit ovat täällä!

ONMKY:n adventtikalenterit ovat täällä taas! Lisäinfoa liitteenä olevasta adventtikalenterikirjeestä.


Kuninkaiden Koitos, TAO syysleiri

Tarpojien syysleiri Rokualla 7.-9.11. lähestyy! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.11., ilmoittautumislappu löytyy täältä.


Uutisarkisto »