esports lisätietoja

Discordin käyttö

Discord on ilmainen sovellus, jossa pelaajat voivat keskustella ja viestitellä toisilleen omassa yhteisössään. Sovelluksen ikäraja on 13 vuotta. Palvelin on avoin, mutta jokaiselle palvelimelle liittyvälle annetaan asianmukaiset oikeudet liittymisen jälkeen valmentajien toimesta. Lisäksi jokaisella liittyvällä tulee olla Discord-tili. Näin varmistetaan palvelimen siisteys ja asianmukaisuus. Lisätietoa palveluehdoista: https://discordapp.com/terms.

Kuvaohjelmalain mukainen kolmen vuoden jousto ikärajoissa  

Pelien ikärajoille on asetettu kuvaohjelmalaki, jota noudatamme. Kuvaohjelmalaki mahdollistaa kolmen vuoden jouston toiminnassamme, kun pelaaminen tapahtuu täysi-ikäisen valvonnan alaisuudessa. Pelien ikärajan määrittelee Pan European Game Information (PEGI). Toiminnassamme tulemme käyttämään enintään K-16 pelejä, sillä jousto ei koske K-18 pelejä. Kuvaohjelmalaki mahdollistaa jouston myötä peliohjelmistoomme seuraavat pelit ja ikärajat: CS:GO 13 (PC-versio: 16), Overwatch 9 (12), Fortnite 9 (12). Ikärajajoustoa voidaan käyttää myös muiden pelien kanssa valmentajien harkinnan mukaan.

Kuvauslupa

Kuvaamme valmennuksien ja tapahtumien aikana video- ja kuvamateriaalia YMCA Oulu esports -markkinointi- ja viestintäkäyttöön. Kuvaus toteutetaan mahdollisimman positiivisesti, käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Kuvattua materiaalia voivat käyttää YMCA Oulu esports, YMCA esports ja Oulun NMKY ry. Kuvattu materiaali voidaan tallentaa Oulun NMKY ry:n kuva-arkistoihin. Suostumus on täysin vapaaehtoinen ja kuvatun materiaalin julkaisun voi omalta osaltaan kieltää. Kuvattua materiaalia ei poisteta takautuvasti. Kuvattuun materiaaliin kohdistuvat kysymykset voi esittää sähköpostilla osoitteeseen esports@onmky.fi