YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on  Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Haluamme tarjota nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa, joka sopii hyvin NMKY:n perusajatuksiin. Tarjoamme nuorille turvallisen ympäristön,  jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.

Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille. Harrastaminen, kilpaileminen ja oppiminen on hauskempaa yhdessä ja positiivisessa ympäristössä. Toimintamme on alkuvaiheessa ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Seuraa meitä Instagramissa!

KESÄLEIREILLE ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU!
YMCA Oulu esports järjestää kaksi leiriä Byströmin nuortenkahvilan pelitiloissa. Yli 7-vuotiaiden leiri on 2.- 4.8.2021 ja yli 12-vuotiaiden leiri on 5.- 7.8.2021. Jokaisen leiripäivän kesto on klo 13.00 – 19.00. Ohjelmaan kuuluu keskustelua pelaamisesta, vähän reippailua, kevyt ateria ja tietysti pelaamista. Ilmoittautuminen päättyy 17.7!
Leirit toteutuvat mikäli ryhmiin ilmoittautuu vähintään neljä nuorta. Leirien hinta on 59 €, joka sisältää ruuan jokaisena päivänä. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA

Yhteystiedot
esports koordinaattori Eetu Asikainen, esports(a)onmky.fi, 040 506 2426