YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on  Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Haluamme tarjota nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa, joka sopii hyvin NMKY:n perusajatuksiin. Tarjoamme nuorille turvallisen ympäristön,  jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.

Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille. Harrastaminen, kilpaileminen ja oppiminen on hauskempaa yhdessä ja positiivisessa ympäristössä. Toimintamme on alkuvaiheessa ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Seuraa meitä Instagramissa!

Ryhmiin voi ilmoittautua kokeilemaan ilman sitoutumista alla olevista linkeistä!

Oulun NMKY tarjoaa pelivalmennusta Oulun nuorisotaloilla Byströmillä ja Myllyojalla. Yli 12-vuotiaiden ryhmä harjoittelee maanantaisin Myllyojan nuorisotalolla klo 17:00-20:00 (pelit esim. Fortnite ja Overwatch). Yli 7-vuotiaiden ryhmä harjoittelee tiistaisin Byströmillä klo 17:00-20:00 (pelit esim. Minecraft). Harrasteryhmissä pelivalikoimaa voidaan muokata ryhmän toiveet ja ikärajat huomioon ottaen. Yli 12-vuotiaiden ryhmään mahtuu 5 pelaajaa ja yli 7-vuotiaiden ryhmään mahtuu 10 pelaajaa. Molempien ryhmien hinta on 50 €/kk.

Yli 12-vuotiaille:
Maanantaisin klo 17.00 – 20.00 Myllyojan nuorisotalo, Karvarinaukio 11, Oulu
-> ILMOITTAUDU TÄSTÄ (HOX: Oulun ryhmiin ilmoittautuminen löytyy sivun alaosasta, YMCA OULU -logon vierestä
)

Yli 7-vuotiaille
Tiistaisin klo 17.00 – 20.00 Byströmin nuorten kahvila, Hallituskatu 5a, Oulu
-> ILMOITTAUDU TÄSTÄ (HOX: Oulun ryhmiin ilmoittautuminen löytyy sivun alaosasta, YMCA OULU -logon vierestä)

Toimintamaksut sisältävät Oulun NMKY:n jäsenmaksun.

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA

Yhteystiedot
esports koordinaattori Eetu Asikainen, esports(a)onmky.fi, 040 506 2426