Liikuntaetsivä, avoin työpaikka

Oulun NMKY ry hakee liikuntaetsivää määräaikaiseen työsuhteeseen tekemään kohtaavaa ja liikuttavaa nuorisotyötä. 

Liikuntaetsivätoiminnassa edistetään kokonaisvaltaista tukea tarvitsevien 16- 29-vuotiaiden fyysistä aktiivisuutta. Kohderyhmän nuoret voivat olla yksinäisiä, koulun ja työelämän ulkopuolella tai muutoin syrjäytymisvaarassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota nuorille tukea arjessa kunkin omilla ehdoilla, luoda pohja yleiselle hyvinvoinnille sekä mahdollisuus liikkua matalalla kynnyksellä yksin tai yhdessä muiden toiminnassa mukana olevien nuorten kanssa. Liikuntaetsivä tunnistaa nuoren liikkumisen esteet ja etsii tapoja taklata niitä henkilön arjessa. Toiminta tapahtuu yksilötyönä, pienryhmissä ja mm. digitoiminnassa. Toiminnoissa painottuu myös ulko- ja luontoliikunta. Liikuntaetsivän työ on liikkuvaa ja sisältää osittain ilta- ja viikonlopputyötä. 

Oulun NMKY ry:llä on ollut liikuntaetsivätoimintaa jo lähes kahden vuoden ajan ja haemme nyt työparia kokeneelle liikuntaetsivällemme. 

Liikuntaetsivän työn tukena on myös Oulun NMKY ry:n liikunta- ja nuorisotyön tiimi, valtakunnallinen liikuntaetsivätiimi sekä paikallinen yhteistyökumppanien verkosto. 

Tehtävän kelpoisuusehtona on riittävä tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään valinnassa katsotaan eduksi liikunnanohjauskokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus. 

Työ on kokoaikatyö ja palkka määräytyy KJTES:n mukaisesti. Työn aloitusajankohta on maaliskuussa 2023. Työsuhde on määräaikainen 12 kk ja työsuhteen alkamisen ehtona on STM:n avustuspäätös. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa Oulun NMKY ry:n toiminnanjohtaja Henna Ervasti p. 040 5350 927, arkisin klo 9-17.
Hakemus + ansioluettelo 25.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@onmky.fi