Nuoriso- ja yhteisöohjaaja, oppisopimus

Oulun NMKY:llä on avoinna nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalan oppisopimuspaikka, jossa voi hyödyntää omia kiinnostuksen kohteitaan mm. liikunnan, luonto- ja elämystoiminnan, kulttuurin tai media- ja verkko-ohjauksen alalta ja samalla opiskella kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon (OSAO).

Tule meille oppimaan ja hoitamaan yhdistyksen eri toimintojen ohjaustehtäviä (esim. leiri-ja kerhotoiminta, matalan kynnyksen kohtaamistyö, koripallo, esports, luontoliikunta), isojen ja pienten tapahtumien järjestämistä sekä työnkuvaan ja osaamisalaan soveltuvia hallinnollisia tehtäviä (esim. viestintää, markkinointia ja asiakaspalvelua). Hakijalta edellytämme kiinnostusta ja kykyä nuorten ja lasten kohtaamiseen sekä innostunutta työ- ja opiskeluotetta monipuolisessa toiminnassamme.

Työ on kokoaikatyö, sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä, ja palkka on 1700 €/kk. Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa ja alkamisen ehtona on STM:n avustuspäätös. Kyseessä on STEA:n rahoittaman  Paikka auki  -ohjelman kolmen vuoden määräaikainen oppisopimustyösuhde. Palkattavan henkilön tulee olla osatyökykyinen tai 18—29 -vuotias työtön/ilman opiskelupaikkaa. Osatyökykyisen kohdalla ei ole ikävaatimusta. Palkattava ei voi olla aiemmin osallistunut Paikka auki -ohjelmaan. Lisätietoja: https://www.stea.fi/avustusten-hakeminen/paikka-auki-avustusohjelma/

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa Oulun NMKY ry:n toiminnanjohtaja Henna Ervasti p. 040 5350 927, arkisin klo 9-17.

Hakemus + ansioluettelo 31.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@onmky.fi