KONSERTIT JA ESIINTYMISET

OULUN FRÖÖKYNÖIDEN vuosittaiset pääkonsertit ovat äitienpäiväkonsertti ja joulukonsertti. Näiden lisäksi osallistutaan erilaisiin konserttitilaisuuksiin yhdessä muiden kuorojen kanssa.

Kuoro on osallistunut mm. Oulun kaupunginteatterissa vuonna 2016 esitetyssä Engelbert Humperdinck’n säveltämässä Hannu ja Kerttu -produktiossa, jonka tuotannosta vastasi Saaristo-ooppera Jaakko Kuusiston toimiessa musiikin johdossa.

Kuoro osallistuu aktiivisesti Ynni-perheen muiden musiikkiosastojen yhteisiin konsertteihin, joita ovat mm. kevätmatinea, kirkkomusiikki-ilta ja itsenäisyyspäivän sävelhartaus. Näiden lisäksi kuoro avustaa Tuiran seurakuntaa jumalanpalveluksissa.

Erilaisia kokoonpanoja tilataan myös laulamaan sekä julkisiin että yksityisiin tapahtumiin, kuten avajaisiin, merkkipäiville tms. juhlallisuuksiin.

Paitsi esiintymisiin kotipaikkakunnalla, kuoro osallistuu muualla kotimaassa järjestettäviin mm. SULASOL:in kuorokatselmuksiin sekä tekee festivaali- ja konserttimatkoja Euroopan estradeille. Matkoista konsertteineen voi lukea lisää MATKAT –sivulta.

Esiintymistiedustelut:

Kuoronjohtaja Ahti Sepp
Puh. 045 1189 889
Sp: ahtisepp(at)gmail.com

Kuoron johtokunnan pj.
Maija Lauri
Puh. 040 512 7206
Sp: maijalau(at)gmail.com

Keikalla Oulun Seudun perhehoitajat ry:n vuosijuhlassa Lasaretissa 23.11.2019 (kuva: Harri Rauhanummi).

Rotuaarin estradilla – Oulun Juhlaviikot 2015 (kuva: Anna Maaninen)

Pop-Up Helsingin laivaterminaalissa matkalla Tallinnan laulujuhlille 2014 (kuva: Anna Maaninen)

Fröökynät Oulun Tuomiokirkossa 2007 (kuva: Mikael Häli)