YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Haluamme tarjota nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa ja tarjoamme nuorille turvallisen ympäristön, jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.
Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille, kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille. Harrastaminen, kilpaileminen ja oppiminen on hauskempaa yhdessä ja positiivisessa ympäristössä. Toimintamme on alkuvaiheessa ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Seuraa meitä Instagramissa!

 

Kesän 2022 esports -leireille voi nyt ilmoittautua!

 

Leirit järjestetään Raatin nuorisotalolla ja sen ympäristössä (Raatintie 7) kolmen päivän aikana. Jokaisen leiripäivän kesto on klo 10-16. Ohjelmaan kuuluu ulkoilua, lounas ja tietysti pelaamista. Noudatamme PEGI:n asettamia ikärajoja peleissä.
Leirit toteutuvat mikäli ryhmiin ilmoittautuu vähintään neljä nuorta. Leirien hinta on 80 €, joka sisältää ruuan jokaisena päivänä. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Yli 7-vuotiaiden YMCA Oulu esports -kesäleiri 6.- 8.6.2022 TÄYNNÄ

Yli 12-vuotiaiden YMCA Oulu esports -kesäleiri 3.- 5.8.2022

ILMOITTAUTUMINEN TÄMÄN LINKIN KAUTTA
Ilmoittautuminen päättyy 27.7.

 

Kevään 2022 harrastevuorot

Pelivalmennusryhmät nyt omissa tiloissa Ynnillä! (Raatintie 7, Oulu)

Yli 12-vuotiaiden harrasteryhmä maanantaisin ja torstaisin klo 17:00-19:00 (pelit esim. Fortnite, Overwatch ja muut PEGI 12 -pelit). Hinta: 2 harrastuskertaa viikossa 60€/kk, 1 harrastuskerta viikossa 35€/kk.

Yli 7-vuotiaiden harrasteryhmä tiistaisin klo 17:00-19:00 (pelit esim. Minecraft ja muut PEGI 7 -pelit). Hinta: 35€/kk.

Yli 18-vuotiaiden harrasteryhmä keskiviikkoisin 18:00-21:00 (Ei ikärajoituksia peleissä). Hinta: 30€/kk

Harrasteryhmissä pelivalikoimaa voidaan muokata ryhmän toiveet ja ikärajat huomioon ottaen. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea. Vuorot alkavat viikolla 2.
Ilmoittautumisen jälkeen saatte vahvistuksen ilmoittautumisesta ja ohjeet MyClub-tunnuksien luomiseen. Käytämme MyClubia laskutuksessa.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN TÄSTÄ LINKISTÄ! Oulun ryhmät löytyvät sivun alaosasta.

 

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA

Yhteystiedot
esports-koordinaattori Eetu Asikainen, esports(a)onmky.fi, 040 506 2426

Yhteistyössä: