YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on  Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Haluamme tarjota nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa, joka sopii hyvin NMKY:n perusajatuksiin. Tarjoamme nuorille turvallisen ympäristön,  jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.

Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille. Harrastaminen, kilpaileminen ja oppiminen on hauskempaa yhdessä ja positiivisessa ympäristössä. Toimintamme on alkuvaiheessa ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Seuraa meitä Instagramissa!

Syksyn  2021 YMCA Oulu esports harrastevuorot

ILMOITTAUTUMISLINKKI TÄÄLLÄ! Oulun ilmoittautuminen löytyy ihan sivun alaosasta.
Oulun NMKY tarjoaa pelivalmennusta Oulun nuorisotaloilla Byströmillä ja Myllyojalla alkaen viikolla 35.
Yli 12-vuotiaiden ryhmä harjoittelee maanantaisin Myllyojan nuorisotalolla klo 17:00-20:00 (pelit esim. Fortnite, Overwatch ja muut PEGI 12 -pelit).
Yli 7-vuotiaiden ryhmä harjoittelee tiistaisin Byströmillä klo 17:00-20:00 (pelit esim. Minecraft ja muut PEGI 7 -pelit).
Harrasteryhmissä pelivalikoimaa voidaan muokata ryhmän toiveet ja ikärajat huomioon ottaen. Ryhmissä on paikkoja rajoitetusti, joten ole nopea. Molempien ryhmien hinta on 50€/kk.

Ilmoittautumisen jälkeen saatte vahvistuksen ilmoittautumisesta ja ohjeet MyClub-tunnuksien luomiseen. Käytämme MyClubia laskutuksessa.
 

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA

Yhteystiedot
esports koordinaattori Eetu Asikainen, esports(a)onmky.fi, 040 506 2426