YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Haluamme tarjota nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa ja tarjoamme nuorille turvallisen ympäristön, jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.
Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille, kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille. Harrastaminen, kilpaileminen ja oppiminen on hauskempaa yhdessä ja positiivisessa ympäristössä. Toimintamme on alkuvaiheessa ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Seuraa meitä Instagramissa!

Kevään 2024 harrastevuoroille ilmoittautuminen avattu!

Pelivalmennusryhmät omissa tiloissa Ynnillä! (Raatintie 7, Oulu)
Harrasteryhmissä pelivalikoimaa voidaan muokata ryhmän toiveet ja ikärajat huomioon ottaen.

Yli 12-vuotiaiden harrasteryhmä maanantaisin klo 17:00-19:00 (pelit esim. Fortnite, Overwatch ja muut PEGI 12 -pelit). Hinta: 35€/kk

Yli 7-vuotiaiden harrasteryhmä tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-19:00 (pelit esim. Minecraft, Roblox ja muut PEGI 7 -pelit).
Hinta: 2 harrastuskertaa viikossa 60€/kk, 1 harrastuskerta viikossa 35€/kk.


Ilmoittaudu ryhmiin alla olevien linkkien kautta:

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA

Yhteystiedot
esports-koordinaattori Eetu Åman, esports(a)onmky.fi, 044 2774 445

Yhteistyössä: