YMCA Oulu esports

YMCA Oulu esports on Oulun NMKY:n toiminto, jossa keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä. Tavoitteenamme on saada lisää nuoria ohjatun e-urheiluharrastuksen pariin. Haluamme tarjota nuorille luotettavaa ja osallistavaa toimintaa ja tarjoamme nuorille turvallisen ympäristön, jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä. Harrastaminen valvotussa ympäristössä mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin, kuten toksisuuteen, elämänhallinnan ongelmiin ja itsehillintään.
Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille, kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille. Harrastaminen, kilpaileminen ja oppiminen on hauskempaa yhdessä ja positiivisessa ympäristössä. Toimintamme on alkuvaiheessa ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Seuraa meitä Instagramissa!

Syksyn 2022 harrastevuoroihin ilmoittautuminen on avattu!

Pelivalmennusryhmät omissa tiloissa Ynnillä! (Raatintie 7, Oulu)
Harrasteryhmissä pelivalikoimaa voidaan muokata ryhmän toiveet ja ikärajat huomioon ottaen.

Yli 12-vuotiaiden harrasteryhmä maanantaisin klo 17:00-19:00 (pelit esim. Fortnite, Overwatch ja muut PEGI 12 -pelit). Hinta: 35€/kk

Yli 7-vuotiaiden harrasteryhmä tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-19:00 (pelit esim. Minecraft, Roblox ja muut PEGI 7 -pelit).
Hinta: 2 harrastuskertaa viikossa 60€/kk, 1 harrastuskerta viikossa 35€/kk


Ilmoittaudu (linkki)!
(Oulun ryhmät löytyvät sivun alaosasta.)

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA

Yhteystiedot
esports-koordinaattori Eetu Asikainen, esports(a)onmky.fi, 040 506 2426

Yhteistyössä: