Kevätkokous 2023

Yhdistyksen kevätkokous pidetään to 23.3.2023 klo 18.00 Raatin nuorisotalolla, Raatintie 7, Oulu, esillä sääntömääräiset asiat.
Kokoukseen voi osallistua täysimääräisesti myös etänä: ilmoita sähköpostiosoitteesi viimeistään ke 22.3.2023 osoitteeseen toimisto(a)onmky.fi, otsikkokenttään teksti: Kevätkokous 2023. Etäosallistuminen järjestetään Microsoft Teams-palvelussa ja mahdollisissa äänestystilanteissa on käytössä Google Forms -kysely. Liittyminen Teams-kokoukseen, ohjeet.

Ohjeita etäkokousosallistumiselle 

Tule ajoissa linjoille. Etäkokous järjestetään Microsoft Teams -alustalla. Liityt kokoukseen sähköpostiin saamasi henkilökohtaisen linkin kautta. Suosittelemme, että käytät tietokonetta ja sinulla on viimeisin päivitetty versio selaimestasi. Jos kohtaat minkäänlaista ongelmaa, suosittelemme päivittämään sivun ja liittymään kokoukseen uudestaan. Linkkisi avulla sinulla on mahdollisuus päästä takaisin kokoukseen, vaikka verkkoyhteytesi väliaikaisesti katkeisikin.

Mahdollista äänestystilannetta varten käytössämme on Google Forms-kysely. Äänestystilanteessa kokouksessa pidetään tekninen tauko, jonka aikana äänestysvaihtoehdot kirjataan järjestelmään. Tämän jälkeen äänioikeutetuille etäosallistujille lähetetään äänestyslinkki samaan sähköpostiosoitteeseen, johon kokouslinkkikin on lähetetty. Äänestystauon aikana etäosallistujat voivat äänestää sähköpostiin saamaansa linkkiä klikkaamalla, valitsemalla äänestysvaihtoehdoista omansa ja painamalla ”lähetä”-painiketta.

Jos etäosallistumisessa on ongelmia, ole yhteydessä sähköpostilla toimisto@onmky.fi tai 045 250 4858.