Oulun Fröökynät on vuonna 1988 perustettu ONMKY:n tyttökuoro. Vuonna 2006 sen nimi muutettiin nuorisokuoro Oulun Fröökynöiksi. Kuoron sisällä toimii kaksi ryhmittymää eli nuorisokuoro Oulun Fröökynät ja lapsikuoro Lauluflikat. Kuorot esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa joko yhdessä tai erikseen.

Koko kuoroa johtaa kuoronjohtaja Ahti Sepp. Kuorolaisten ikäjakauma on noin 6-22 v. Kuoro harjoittelee säännöllisesti kerran viikossa. Pääsääntöisesti Fröökynät ja Lauluflikat harjoittelevat eri päivinä, mutta tarpeen mukaan harjoitellaan kaikki yhdessä, ja joskus myös muiden kuorojen kanssa. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi tytöt kokoontuvat laululeireille tai laulupäiville yhteensä 4 krt vuodessa.

Kuoro esiintyy eri tilaisuuksissa useita kertoja vuodessa ja tekee mahdollisuuksien mukaan myös esiintymismatkoja.

Kuoron ohjelmisto koostuu monipuolisesti klassisesta, pop/viihde-, sekä hengellisestä musiikista. Kuoronjohtaja Ahti Seppin myötä kuoro on ottanut ohjelmistoonsa myös kokeilevampia moderneja ja kansainvälisesti tunnettuja kappaleita. Koska kuoron ohjelmisto on monipuolinen, koko kuoroa tai siitä muodostettuja pienempiä kokoonpanoja voi pyytää esiintymään mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.

Oulun Fröökynät on Oulun NMKY ry:n osasto ja Nuorten Kuoroliitto ry:n jäsen.

Tulossa:

HUOM! FLIKKOJA JA FRÖÖKYNÖITÄ PYYDETÄÄN SEURAAMAAN RYHMIEN KORONAOHJEISTUKSIA WHATSAPPISSA

 

 

ELOKUU

* Lauluflikat laulukausi alkaa 17.8.2022. Harjoitukset keskiviikkoisin Raatin nuorisotalolla klo 17:30 – 19:00. HUOM! – Uusien laulajien vastaanotto 17.8. klo 17:00-17:30

* Fröökynät laulukausi alkaa 18.8.2022. Harjoitukset torstaisin Raatin nuorisotalolla klo 17:15 – 19:45. HUOM! – Uusien laulajien vastaanotto 18.8. klo 16:45-17:15

ILMOITTAUTUMINEN kuoroihin Oulu-opiston kautta. Ilmoittauduthan viimeistään 2.9.2022! Ilmoittautumislinkit alla:

https://www.opistopalvelut.fi/oulu/search.php?l=fi&search=lauluflikat

https://www.opistopalvelut.fi/oulu/search.php?l=fi&search=fröökynät

 

 

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

Fröökynät ja Flikat Ynnin kulmilla huhtikuussa 2014 (kuva: Kuvailo/Taina)

Fröökynät ja Flikat Ynnin kulmilla huhtikuussa 2014 (kuva: Kuvailo/Taina)