Oulun NMKY ry hakee liikuntaetsivää määräaikaiseen työsuhteeseen tekemään kohtaavaa ja liikuttavaa nuorisotyötä. Liikuntaetsivätoiminta on osa Suomen NMKY-liiton valtakunnallista Liike-hanketta. Liike-hankkeessa lisätään kokonaisvaltaista tukea tarvitsevien 16- 29-vuotiaiden fyysistä aktiivisuutta. Kohderyhmän nuoret voivat olla yksinäisiä, koulun ja työelämän ulkopuolella tai muutoin syrjäytymisvaarassa.

Liikuntaetsivä tunnistaa nuoren liikkumisen esteet ja etsii tapoja taklata niitä henkilön arjessa. Toiminta tapahtuu yksilötyönä, pienryhmissä ja digitoiminnassa. Toiminnoissa painottuu myös ulko- ja luontoliikunta. Liikuntaetsivän vastuulla on toiminnan paikallinen toteuttaminen, sekä toiminnan vaikutusten arviointi ja raportointi.
Liikuntaetsivän työn tukena ovat valtakunnallisen hankkeen tiimi, Oulun NMKY ry:n liikunta- ja nuorisotyön tiimi sekä paikallinen yhteistyökumppanien verkosto. Liikuntaetsivän työ on liikkuvaa ja sisältää osittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on riittävä tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä. Tehtävään valinnassa katsotaan eduksi työkokemus nuorisotyöstä ja nuorten kanssa toimimisesta, liikunnanohjauskokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Työ on kokoaikatyö ja palkka määräytyy KJTES:n mukaisesti. Työn aloitusajankohta on helmikuu 2021. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan erikseen tehtävään valitun henkilön kanssa. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa Oulun NMKY ry:n toiminnanjohtaja Henna Ervasti p. 040 5350 927, arkisin klo 9-17.
Hakemus + ansioluettelo 15.1.2021 mennessä osoitteeseen henna.ervasti@onmky.fi